Activitats i Noticies

SENIOR-Informa14-1-1030x719

LA GENERALITAT PUBLICA EN EL DOGC

LA ORDRE QUE REACTIVA LES PEVS

OBERTURA DE PEV´S AMB EFECTES 22/11/2014

El Diari Oficial de la Generalitat, de 21 de novembre de 2014 publica l´ Ordre BSF/339/2014.

per la que s´estableixen els criteris per determinar l´ import de les prestacions econòmiques del Sistema per a l´ Autonomia i l´ Atenció a la Dependència (SAAD) en l´ àmbit territorial de Catalunya.

Aquesta Ordre permetrà la tramitació de noves Prestacions Econòmiques Vinculades al Servei de Residència, i prioritzarà la tramitació dels expedients de la gent gran que tinguin reconeguda una “gran dependència” (Grau III), per l´ingrés en residències acreditades.

Restem com sempre a la vostra disposició per ampliar aquesta informació.

Senior Residències a Radio Estel.
Avui de les 16:00 a les 18:00 hores el programa Estem amb tu, de Radio Estel (91.5 FM), dirigit i presentat per Toni Guerrero, s´emetrà en directe des de Senior Residències, i en el que comptarem amb la participació de residents, familiars i professionals de Senior, i amb la intervenció del senyor Francesc Fabregat, Alcalde de Bellvís i President del Consell Comarcal del Pla d´Urgell, la senyora Lluïsa Domenjó, regidora de Cultura, Ensenyament i Serveis Socials, el senyor Josep M. García, regidor de Comissió de Festes i Esports, de l´Ajuntament de Bellvís, i el senyor Josep M. Forné i Febrer, Director dels SS.TT. a Lleida del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.
Us deixem les primeres imatges dels preparatius d´aquest event.

FESTA MAJOR – BELLVÍS 2014

Com cada any hem tornat a gaudir de la Festa Major de Bellvís i hem tornat a assistir a un fabulós concert, aquest any a càrrec de la prestigiosa Cobla – Orquestra Internacional “Costa Brava” que ens ha fet vibrar de valent amb les seves genials interpretacions d’una gran selecció dels millors temes d’ahir, d’avui i probablement de demà!

Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra col·laboració!

FESTA DE LES FAMÍLIES – 5è ANIVERSARI SENIOR

Un any més, i amb aquest ja en són 5, tornem a celebrar la festa de les famílies amb els nostres residents i el nostre aniversari particular.

Una celebració en la que no val faltar de res: alegria, entusiasme, companyerisme, felicitat… i un munt d’adjectius més que cada any aconsegueixen omplir-nos els cors de joia a l’assolir unir, en un dia tant especial per a tots, a les diferents generacions familiars dels nostres estimats residents.

5 anys oferint un gran servei per a unes grans persones. Felicitats!! Tant de bo en poguem celebrar molts més amb tots vosaltres!!

Gràcies a tothom per la vostra cordialitat i col·laboració.

Fins l’any que ve!

Senior-5-aniv-01

BOTON-fcbk-PARA-WEB

VERMOUT

 

ELS DIVENDRES, VERMUT …  A LES PISCINES!!!

La calor de l’estiu apreta, i què millor per combatre-la que un refrescant vermutet a les piscines de Bellvís? mmmm, genial!
Gràcies a les voluntàries per la vostra ajuda, sou un exemple per a les noves generacions.

 

Curs-PereTarres-2014

ACTE DE CLOENDA I LLIURAMENT DE DIPLOMES
El passat dia 5 de març de 2014 es va dur a terme a la Residència Senior Bellvis, l´Acte de Cloenda i Lliurament de Diplomes del CURS ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS. Aquest curs ha comptat amb el suport de la Fundació Pere Tarrés, el Departament de Benestar Social i Família, la Caixa i Senior Residències Bellvís. L´acte va comptar amb la presència del senyor Francesc Fabregat i Talarn, Alcalde de Bellvis i President del Consell Comarcal del Pla d´Urgell, el senyor Josep Maria Forné i Febrer, Director dels SSTT del Departament de Benestar Social i Família, la senyora Sònia Fajardo Martínez, Directora de Formació de la Fundació Pere Tarrés, i la senyora Lourdes Fort i Carré, Directora de Senior Residències Bellvís. Agraïm el treball desenvolupat per tots els professionals docents, el suport rebut des de les institucions i entitats col•laboradores i felicitem especialment als alumnes: DIPLOMAS-ENTREGA-2014ENHORABONA!!!