Atenció a l’Usuari

Mitjançant aquest Servei d’Atenció a l’Usuari poden fer-nos arribar els seus suggeriments, reclamacions o agraïments.

Aquest canal de comunicació, complementari a altres llits ja existents dins del centre (com la bústia de suggeriments o el contacte directe amb la Treballadora Social o amb l’Adreça) pretén ser un indicador que permeti avaluar constantment el correcte funcionament del nostre centre, i una eina que ens serveixi per millorar la qualitat assistencial del centre. El compromís de Senior Residències és guardar la confidencialitat de les dades de la persona que utilitzi el servei i donar una resposta a la seva demanda.

Totes les comunicacions rebudes seran tractades amb absoluta confidencialitat (excepte indicació contrària per part de qui l’efectuï), i per als casos que així ho requereixin, després de l’oportuna recollida de dades per part dels nostres professionals, es retornarà resposta en el més breu termini de temps possible.

Si desitja fer-nos arribar els seus suggeriments, queixes o agraïments pot cridar-nos al nostre telèfon d’informació 973 565 187 (de 09:00 a 20:00 hores, de dilluns a divendres).

També pot dirigir-se directament als nostres serveis centrals:
Arrendadora d’Equipaments, S.L.
C. Pla d’Urgell, 1
25142 – Bellvís (Lleida)
Tel. 973 565 187
Fax 973 565 666

email: senior@senior.cat

O bé, a través de la nostra pàgina web, utilitzar el següent formulari.

Les dades personals són d’emplenament obligatori.

SERVEI D’ATENCIÓ A l’USUARI

    El teu nom (obligatori)

    El teu email (obligatori)

    Assumpte

    El teu missatge