Presentació

Residència Senior Bellvis

Senior Residències és una entitat privada i de iniciativa mercantil que compta amb l’acreditació per acollir persones provinents dels SCAAD amb prescripció de prestació econòmica vinculada amb el serveis de residència, atorgada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant la llei 39/2006, del 14 de Desembre de 2006 de la promoció de la autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència.

Senior Residències es un centre dinàmic, amb programes d’activitats dissenyats i adaptats a les característiques dels nostres residents, sempre sota la supervisió del nostre equip tècnic, per garantir una atenció orientada a les persones que tenim el gust d’atendre i amb les que compartim l’experiència diària de la convivència.

L’orientació establerta des de la Direcció de la Companyia procura garantir una atenció integral, personalitzada i de qualitat a totes les persones de més de 65 anys en qualsevol àmbit de les seves necessitats. I per assolir-ho posem a disposició dels nostres usuaris, les seves famílies i de la societat en general unes excel·lents instal·lacions i la gran qualificació professional i humana del nostre equip, amb una implicació compromesa en l’atenció individualitzada de cadascú dels nostres usuaris.

Les relacions amb ells i les seves famílies, estan basades en el respecte, la confiança i la responsabilitat, afavorint la participació i la integració de tots ells en la vida del nostre centre, que volem que considerin com casa seva.

Des de Senior Residències fomentem la participació dels nostres usuaris en totes les activitats socials, lúdiques, culturals, recreatives i formatives desenvolupades per altre entitats del nostre entorn, potenciant l’integració dels usuaris, a la vegada que oferim l’incorporació d’aquelles entitats a participar d’un projecte social, il·lusionat i enriquidor: el projecte Senior.

DSC_0099

AmicsdelGos-Postal2Activitats31-300x177